Szálláshelyek


Azoknak, akik több napot is szeretnének a Vértes lábánál eltölteni, az alábbi szálláshelyeket ajánljuk:


Csákvár apartman

A 400 m2-es, 3 szintes, 6 szobás, 13 férőhelyes apartman-házunk közvetlenül a Vértes hegység lábánál kínálja a zavartalan kikapcsolódást a pihenni vágyóknak. Szükség esetén a szomszédos házunkban plusz 8 fő részére is tudunk szállást biztosítani.

https://csakvarapartman.hu/


Öreg Tölgy Turistaszálló

Szállónk – amely Csákváron, a Vértes „fővárosában”, a Vértesi Natúrparkban található – 2008. Szeptember közepétől várja vendégeit. Elsősorban diákok, turisták és sportolók-természetjárók részére 6-8 fős, emeletes ágyas, apartman rendszerben működő, központi fűtéses szobák kerültek kialakításra. Kapacitásunk 40 fő. A szálló akadálymentesített, az udvarán parkolási és sátorozási lehetőséggel.

http://www.oregtolgy.hu/


Linda Vendégház Csákvár

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket Csákváron a Linda Vendégházban, mely egész évben várja a pihenni vágyókat. Elhelyezkedésünk félúton a Balaton és Budapest közt található. Székesfehérvár és a Velencei tó csak 20 perc autóval. Várjuk családok, baráti társaságok, átutazóba lévő vendégeinket. Vendégházunk 2 szoba nappali klímával és egy teljesen felszerelt konyhából áll. Mosás, vasalás lehetőség, WIFI, gyerekbarát, parkolás zárt udvarban. Vendégházunk ideális gyermekes családoknak, fiatal pároknak és baráti társaságoknak.

https://www.lindavendeghaz.hu/


Ica Vendégház

Az új építésű paraszt jellegű ikerház 2 db egyenként 75 m2-es lakása igényes berendezésű, otthonos környezetet biztosít. Az udvarrész bográcsozásra, szalonnasütésre, sportolásra, sátorozásra is lehetőséget nyújt.

https://www.ica-vendeghaz.hu/


Panzió Csákvár

Panziónk és vendéglátó egységünk a Fejér megyei Csákvár szívében található, a festői Vértes-hegység lábánál. 55 férőhely áll vendégeink rendelkezésére, egy-, két-, három-, illetve négyágyas elrendezésben. 

http://www.panziocsakvar.hu/


Németh Gyula turistaház Vérteskozma

A Németh Gyula turistaház 10 főnek nyújt kényelmes elhelyezést. A két külön bejáratú szoba és a két független fürdőszoba lehetővé teszi, hogy akár két kisebb társaság is igénybe veheti egyszerre a szállást. Az udvaron saját sátrak felállítására is van lehetőség.

http://vertesmeteor.hu/kulcsoshaz.html


Szent Orbán Ifjúsági Szálló és Turistaház

Szeretettel vár mindenkit Csákváron a Vértes lábánál a Szent Orbán Ifjúsági Szálló és Turistaház. Elhelyezés: 6 fős, fürdőszobás szobákban, Étkező és konyha, valamint 120m2-es fedett terasz, Önellátó Szobák: 4 db, egyenként 6 fő elhelyezésére alkalmas, wc-s, zuhanyzós szobák.

http://csakvarturistaszallo.fw.hu/


Gróf Esterházy Móric Ökoturisztikai Központ – Kőhányás

Az Országos Kéktúra mentén található turisztikai központ igényes szállást és étkezési lehetőséget biztosít a Vértesen keresztülhaladó turisták számára. Az épületben 13, egyenként 2+2 ágyas szobák találhatók.

https://okokozpont.hu/


Átkapcsol-LAK Vendégház

Örömmel fogadjuk Önöket Csókakőn egy kényelmes 2+2 fős vendègházban, mely romantikus és luxus kialakítással rendelkezik. A szálláshelyen teljes mértékben élvezhetik a szauna és jakuzzi èlmènyèt. Ingyenes autótöltési lehetőség is rendelkezésre áll a szálláshelyen.

Átkapcsol-LAK Vendégház